Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 02. 2015. 22:16 >> 22:11

KUP KRALJA

Barsa blizu finala, Viljarealu gol nade

U prvoj utakmici polufinala španskog Kupa Kralja, Barselona je na svom stadionu savladal Viljareal rezultatom 3:1.

Viljareal je na "Nou Kampu" pružio dostojan otpor. Gosti su uspjeli da postignu pogodak, ali jasno je da je Barselona daleko bolja ekipa i bilo bi pravo čudo da se Katalonci ne nađu u finalu nacionalnog kupa.

Mesi je prvi zaprijetio u 12. minutu, ali njegov udarac odbranio je golman Asenjo. Ipak, u fiišu poluvremena Barsa dolazi do vođstva. Luis Suarez je proigrao Mesija, koji je ovog puta bez problema zatresao mrežu. Minut kasnije Suarez je imao dobru šansu, ali nije uspio da duplira prednost. Potom je Viljareal imao dobru priliku preko Vijeta, ali Ter Stegen je sjajno reagovao.

U trećem minutu nastavka, Manuel Trigueros je šokirao domaće golom za 1:1, ali samo 60 sekundi kasnije Injesta vraća prednost Barsi.

Treći gol za Katalonce postigao je Pike glavom nakon centaršuta Mesija iz kornera. Trijuf Barse je mogao biti ubjedljiviji, ali je nejmar promašio penal u 71. minut, pa je "žuta podmornica" zadržala makar minimalne šanse da može do podviga u revanšu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније