Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

22. 04. 2015. 21:08 >> 21:01

NAPUSTIO TRENING

Volkov povrijedio zadnju ložu

Crnogorski reprezentativac i fudbaler Partizana Vladimir Volkov napustio je današnji trening crno-bijelih zbog bola u zadnjoj loži, rekao je trener kluba iz Humske Zoran Milinković.

"Razmišljamo pozitivno i spremamo se za derbi na uobičajan način. U ovom momentu nemamo nikakvih kadrovskih problema, mada je danas mali bol u zadnjoj loži osjetio Vladimir Volkov. Na polovini treninga je izašao. Čekamo ljekarski izvještaj, vidjećemo u toku dana šta se dešava", rekao je Milinković novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Fudbaleri Partizana u subotu gostuju Crvenoj zvezdi u utakmici 24. kola Super lige Srbije. Crno-bijeli 148. "vječiti derbi" dočekuje sa pet bodova prednosti u odnosu na Zvezdu.

"Znamo kakva je naša obaveza i čiji dres nosimo. Pet bodova je značajna prednost, ali govorimo stalno o tome da ima sedam kola do kraja. Treba ostati nogama na zemlji, ni jednog trenutka nećemo impovizovati i ponašati se u stilu 'lako ćemo'. To nećemo sebi dozvoliti. Treba biti miran i ići iz meča u meč", kazao je Milinković.

Partizan je vezao tri pobjede u Super ligi Srbije, uz još jedan trijumf u Kupu Srbije. Glavni igrači na tim utakmicama bili su i najmlađi - Ivan Šaponjić i Andrija Živković.

Milinković ne očekuje da će mladi igrači njegove ekipe imati tremu pred "vječiti derbi".

"Možda je naša privilegija to što imamo mnogo Partizanove djece. Ovo je jedna velika utakmica, ali oni su dosta adaptirani na taj rivalitet i razumiju ga, tako da sam siguran da naš tim neće podleći pritisku", naveo je Milinković.

Trener Partizana je istakao da se crno i crveno-bijeli dobro poznaju i dodao da ekipa iz Ljutice Bogdana "posjeduje i timski i individualni kvalitet".

"Teško je reći bilo šta unaprijed, dobro se poznajemo, vidjećemo u kom pravcu će krenuti meč. Sigurno da oni imaju neke svoje
određene ideje koje će pokušati da ostvare, mi takođe. Znamo da nekada i neki detalj napravi prednost, bilo je puno takvih debija", rekao je Milinković.

Utakmica između Partizana i Zvezde igra se u subotu od 18.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније