Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 05. 2015. 18:43 >> 18:42

SVI DOMAĆINI SIGURNI

Džerard promašio penal, pa se iskupio u finišu

Šest utakmica 35. kola engleske Premijerlige odigrano je danas, a sve pobjede upisale su domaće ekipe.

Stiven Džerard je donio Liverpulu tri boda u duelu sa Kvins Park Rendžersom na "Enfildu". "Redsi" su poveli u 17. minutu golom Kutinja, a do kraja poluvremena golova više nije bilo. Fer je u 73. izjednačio na 1:1 i "zaledio" "Enfild", nakon čega su domaći krenuli na sve ili ništa.

Sedam minuta kasnije dosuđen je penal za Liverpul, Džerard je bio izvođač, ali nije uspio da postigne gol sa bijele tačke. Ipak, legendarni kapiten se iskupio u 88. minutu, kada je pogodio mrežu i obezbijedio svom timu tri boda više od Totenhema, koji sjutra dočekuje Mančester Siti.

U borbi za Evropu, Sautempton je sa 1:2 poražen od Sanderlenda, koji se bori za opstanak. "crne mače" su do trijumfa došli golovma iz penala, koje je realizovao Gomez. Posao im je bio olakšan isključenjem Vard-Provsa, koji je dobio crveni karton kada je skrivio jedanaesterac u 54. minutu.

Aston Vila je sa 3:2 savladala Everton. Dvostruki strijelac za domaće bio je Kristijan Benteke, mrežu je zatresao i Tom Kleverli, dok su pogotke za goste iz Liverpula postigli Romelu Lukaku s penala i Fil Džagjelka.

Takođe, Svosni je savladao Stouk rezultatom 2:0, dok je Vest Hem pogotkom Marka Noblea s penala osvojio tri boda proitiv Barnlija.

U prvom meču današnjeg programa, Lester je sa ubjedljivih 3:o savladao Njukastl, koji je meč završio sa devet igrača.

 

Današnji rezultati 35. kola Premijer lige:

Lester - Njukastl (Uloa 1', 48'p, Morgan 17')

Aston Vila - Everton 3:2
(Benteke 10', 45', Kleverli 64' / Lukaku 59'p, Džagjelka 90+3')

Liverpul - KPR 2:1 (Kutinjo 19', Džerard 87' / Fer 73')

Sanderlend - Sautempton 2:1
(Gomez 21'p, 55'p / Mane 22')

Svosni - Stouk 2:0
(Montero 76', Ki 90+2')

Vest Ham - Burnley 1:0
(Nobl 24'p)

Mančester junajted - VBA (18.30)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније