Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 05. 2015. 22:25 >> 22:17

JOŠ LJEKARSKI PREGLEDI

Kedira blizu Juventusa

Vezista Real Madrida Sami Kedira nalazi se na korak od prelaska u Juventus. Njemački reprezentativac će u narednih 48 sati obaviti medicinske preglede i potpisati četvorogodišnji ugovor, tvrde italijanski mediji.

Kedira je slobodan agent, a očekuje se da će primati 4 miliona eura po sezoni, uz bonuse.

Njemac će biti drugo pojačanje Juventusa prije početka prelaznog roka, jer je "Stara dama" već dogovorila dolazak napadača Palerma Paula Dibale za oko 40 miliona eura. 

Juventus je osvojio duplu krunu u Italiji ove sezone, a za prvu tripletu u istoriji boriće se sa Barselonom 6. juna u finalu Lige šampiona.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније