Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 06. 2015. 12:26 >> 12:20

VELIKI USPJEH

Pioli: Lacio zaslužio Ligu šampiona

Lacio je sinoć u direktnom odkršaju sa Napolijem sačuvao treće mjesto na tabeli Serije A i tako izborio kvalifikacije za Ligu šampiona. nakopn velike pobjede u Napulju, trener "nebesko-plavih" Stefano Pioli rekao je da je njegov tim zaslužio mjesto u evropskoj eliti.

Rimljani su u Napulj otišli sa tri boda više, Napolitancima je bila potrebna pobjeda, ali gosti su uspjeli da se trijumfalno vrate kući.

Lacio je na poluvremenu imao sve u svojim rukama, vodio je sa 2:0 golovima Parola i Kanderve, ali je u nastavku Napoli bio blizu šokantnog preokreta. Međutim, poslije promašenog penala Gonzala Iguaina pri rezultatu 2:2, Onazi i Klose su donijeli trijumf Laciju.

"Uvjek sam govorio da je moj tim poseban, da je to ekipa koja ima visoke moralne vrijednosti. Ove večeri smo uradili sve da bismo sebi otežali posao, ali smo zaslužili da budemo na ovom mjestu. Jedino žalimo zbog finala Kupa Italije sa Juventusom. Ovaj tim možda nije mogao da iznese dvije velike utakmice u četiri dana. Ali, tek smo na početku. Sada smo položili osnove za nešto veoma važno u budućnosti“, rekao je Pioli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније