Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 04. 2013. 19:26 >> 19:26

MUKOTRPAN RAD

Inijesta: Titula u Primeri važnija od LŠ

Vezista Barselone Andres Inijesta smatra da je osvajanje španskog prvenstva veći uspjeh od Lige šampiona. Katalonci su na korak od četvrte titule u posljednjih pet godina u domaćem prvenstvu, jer imaju 13 bodova prednosti u odnosu na Real.

Inijesta vjeruje da je daleko veći uspjeh slaviti u domaćem šampionatu nego u Ligi šampiona, bez obzira što je Barselona stigla do polufinala najelitnijeg evropskog takmičenja.

"Prošle godine smo izgubili titulu, tako da je ona sada naš glavni cilj. Ako je ponovo vratimo, to bi bila naša 4. titula u posljednjih pet godina, što bi bio izuzetan uspjeh za naš tim."

Španski reprezentativac više cijeni Primeru, jer je kako kaže, plod mukotrpnog rada svakog dana.

"Uopšte ne sumnjam koliku važnost ljudi pridaju Ligi. Oduvijek sam govorio da je to meni najvažnija titula. Volim je zato što je ona produkt mukotrpnog rada svakog dana, nedjelje i mjeseca u godini", objašnjava Inijesta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније