Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 04. 2013. 23:34 >> 23:34
1

NE GUBI VRIJEME

Ferguson spremio zamjene za Vidića i Ferdinanda

Menadžer Mančestera Aleks Ferguson polako sprema zamjene za Nemanju Vidića i Ria Ferdinanda. Iskusni škotski stručnjak sastavio je spisak pojačanja kada je riječ o posljednjoj liniji tima.

Poznato je da Rio Ferdinand još nije produžio ugovor sa klubom,a da se i sve više spekuliše o mogućem odlasku Nemanje Vidića u Milan. Zato su se u fokusu Aleksa Fergusona našla tri štopera.

Prvi je Ezekiel Garaj o kome priče oko prelaska na "Old Traford" traju već tri mjeseca. Drugo moguće pojačanje "đavola" je defanzivac Valensije Adil Rami, dok je treći na skeneru Mančester junajteda mladi Francuz iz Real Madrida Rafael Varan.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније