Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Mina

26. 11. 2015. 12:53 >> 12:48
5

ZBOG PRIVATNIH OBAVEZA

KK Budućnost: Jovović podnio ostavku

Igor Jovović nije više trener košarkaša Budućnost Volija, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Navodi se da je Jovović podnio ostavku na tu funkciju.

"Predsjednika i upravu kluba informisao je o nemogućnosti da u narednom periodu vodi ekipu zbog privatnih obaveza koje su mu prioritetne. Rastanak trenera Jovovića sa klubom, kao i saradnja u proteklom periodu, bili su na najvišem nivou", piše u saopštenju iz podgoričkog kluba.

Navodi se da je boravak Jovovića na klupi Budućnost Volija, dvije i po godine, obilježen najvećim uspjehom kluba u takmičenjima ABA lige, od njenog osnivanja.

"Bez obzira na to što i ove sezone bilježimo odlične rezultate, budući da smo na prvoj poziciji ABA lige i da smo sinoćnom pobjedom ostvarili veće šanse za prolaz u Eurokup, u potpunosti razumijemo i prihvatamo odluku Igora Jovovića. Ostaje samo da mu se u ime kluba i Uprave, toplo zahvalimo. KK Budućnost Voli mu od srca želi sreću u budućem privatnom i profesionalnom životu", piše u saopštenju.

Jovović je kormilo Budućnost Volija preuzeo u aprilu 2013. godine od Dejana Radonjića, koji je podnio ostavku.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније