Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

29. 10. 2016. 23:37 >> 23:32

ZADOVOLJAN ODBRANOM

Šćepanović: Velika pobjeda za nas

Trener Budućnosti Vlado Šćepanović rekao je da su njegovi košarkaši večeras ostvarili veliku pobjedu protiv Partizana, dok je junak pobjede Markus Vilijams kazao da nije osjećao "ništa lično" u ovom trijumfu.

"Plavi" su su večeras u beogradskoj Hali sportova slavili sa 64:61 i tako zadržali maksimalan učinak nakon sedam kola regionalnog takmičenja.

"Ovo je velika pobjeda za nas. Očekivali smo ovakvu utakmicu na mali broj poena. Nijesmo igrali u Eurokupu i spremali smo se sedam dana za nju, što nam je pomoglo. Partizanu se ne prijeti pred njegovim navijačima. Mi smo došli sa potajnom željom da pobijedimo u ovoj utakmici i na kraju smo uspjeli. Mogu donekle da budem zadovoljan svime osim drugom četvrtinom", rekao je Šćepanović, koji je dobio ovacije od domaćih navijača, pošto je nekad nosio dres Partizana.

Trener Budućnosti kazao je da je cilj njegovog tima bio da zaustavi Vila Hečera i da je u tome uspio.

"Raduje me mali broj poena. Drago mi je što su igrači pokazali da mogu da igraju ono što će biti glavni uslov u narednim utakmicama: odbrana i samo odbrana", kazao je Šćepanović.

Košarkaš Budućnosti Markus Vilijams, koji je sa šest vezanih poena u finišu donio trijumf svom timu, kazao je da nije osjetio ništa lično igrajući protiv Partizana, pošto je nekada igrao za Crvenu zvezdu.

"Nije bilo ništa lično. Znamo kakve su ove utakmice, ovo je Partizan, atmosfera je legendarna, a igrala su dva neporažena tima. Bilo je uspona i padova za nas, a u drugoj četvrtini smo bili loši. U drugom poluvremenu smo se koncentrisali, usporili ih i dobili", rekao je Vilijams.

Džikić: Nije bilo dovoljno za pobjedu

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić ocijenio je da je Budućnost zaslužila da pobijedi, ali da ne bi bilo nezasluženo da je njegov tim slavio.

"Nažalost, izgubili smo. Čestitam Budućnosti na pobjedi, ali mislim da ne bi bilo nezasluženo i da smo mi slavili. Imali smo trenutke i dobre igre, ali imali smo i neke čudne odluke. Gledaćemo snimak pa ćemo da vidimo zašto se donose takve odluke i u napadu i u odbrani", rekao je Džikić.

On je istakao loš procenat šuta njegovih igrača, posebno za tri poena.

"Generalno, šutirali smo trojke 3/25 i kako da pobijediš tako? Oni su mnogo igrali u kombinovanoj odbrani, a mi smo imali rješenje za to, ali džaba kad ne možeš da pogodiš. Imali smo svoje prilike, ali promašeni penali i greške - kad se sve skupi, nije bilo dovoljno za pobjedu", rekao je Džikić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније