Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

22. 03. 2017. 19:23 >> 19:05

EVROLIGA

CSKA praktično otpisao Darušafaku

Košarkaši CSKA pobijedili su danas u Moskvi ekipu Darušafake sa 95:85 (24:19, 23:16, 21:27, 27:23) u utakmici 27. kola Evrolige.

Izabranici Dimitrisa Itudisa od samog starta meča opravdali su ulogu favorita i već posle 20 minuta igre stekli 12 poena prednosti (47:35).

U trećoj dionici gosti su smanjili prednost domaćina na plus šest. Ipak, CSKA nije dozvolio protivniku da se rezultatski približi i u posljednjih deset minuta došao do velike prednosti koja je bila nedostižna za turski klub.

CSKA je prvi na tabeli Evrolige sa skorom od 20 pobjeda i sedam poraza, dok je truska ekipa deveta sa 13 trijumfa i 14 poraza.

Poraz Darušafake u Moskvi znači i definitivan plasman Fenerbahčea, Baskonije i Panatinaikosa u Top 8.

Moskovljani su učinili veiku uslugi i Crvenoj zvezdi, koja ukoliko večeras u "Kombank areni" savlada Olimpijakos, biće na korak od Top 8 faze jer će na tri utakmice do kraja imati tri trijumfa više.

Ekipa Dimitrisa Itudisa je od početka meča imala prednost i čuvala je sve do kraja, a Darušafaka je jedino u trećoj deonici uspjela da se rezultatski približi.

CSKA je do pobjede vodio srpski košarkaš Miloš Teodosić sa učinkom od 20 poena i 10 asistencija. Teodosića su odlično pratili Nando de Kolo i Karl Hajnc koji su postigli po 17 poena. U poraženom timu najbolji je bio Skoti Vilbekin sa 26 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније