Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

05. 11. 2017. 19:36 >> 19:11

DŽIKIĆ NEZADOVOLJAN

Ili ćemo da igramo 40 minuta ili ja neću biti ovdje

Trener Budućnost Volija Aleksandar Džikić i pored pobjede nad Mornarom 79:70 nije bio zadovoljan. On je rekao da ekipa mora da svede oscilacije na minimum.

“Bilo je onako kako smo očekivali. Izuzetno cijenim ekipu Mornara, način na koji igraju, njihovu energiju, raznovrsnost... Atipični su, teško je igrati protiv njih. Mi smo uspjeli večeras. Rezultatom sam zadovoljan, igrom ne, ni nekim individualnim performansima, ali ja sam vrlo uporna osoba, nekad na svoju štetu. Ako vodiš dva poena, radi da povedeš četiri, ako gubiš tri, potrudi se da smanjiš na dva... Tako će da bude, nikako drugačije. Ili će da bude tako, ili ja neću da budem ovdje. Treća opcija ne postoji”, kazao je Džikić.

"Plavi" nemaju mnogo vremena za odmor, slijede obaveze na evropskoj sceni. Već u utorak igraju sa Liatkabelisom u Litvaniji.

“Poslije poraza od Bajerna bitno je da smo se vratili pobjedama. Bio je izjednačen meč u prvom poluvremenu, u nastavku ispustili veliku prednost, ali reagovali smo dobro. Težak je ritam, već večeras idemo u Litvaniju, na meč Evrokupa, a onda u nedjelju derbi sa Cedevtom. Pokušaćemo da oba meča odigramo najbolje što možemo”, rekao je Sead Šehović.

Na drugoj strani, trener Mornara Mihailo Pavićević rekao je da je kvalitet igrača Budućnost došao do izražaja u večerašnjem meču...

“Ishod utakmice je zavisio od Budućnosti. Oni su bolja ekipa, a ja sam pokušao da ubijedim moje igrače da bolji ne pobjeđuje uvijek. Mi nemamo pritsak u ovakvim mečevima, ali se pritisak napravi najavama o crnogorskom derbiju, nekim očekivanjima. Zbog toga smo bili sputani u prvom poluvremenu, imali smo dosta praznog hoda u oba pravca. Promjenom odbrane smo došli do nezivjesnosti, ali su u prelomnim trenucima kvalitetni igrači Budućnosti poentirali iz situacija jedan na jedan i prelomili meč”, rekao je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније