Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 08. 2013. 16:34 >> 16:39

EUROBASKET

Teodosić se i dalje nada

Eurobasket u Sloveniji počinje za nešto više od dvije nedjelje, a još uvjek je pod znakom pitanja nastup Miloša Teodosića za selekciju Srbije, koja je u istoj grupi kao i Crna Gora.

Ekipa Dušana Ivkovića ulazi u završnu fazu priprema, a Teodosić nije odigrao nijedan pripremni meč. Većinu vremena nije ni trenirao sa saigračima, tek se u ponedeljak pridružio zajedničkim treninzima.

Zbog povratka u ekipu, srpski plejmejker je optimista i ističe da se nada da će zaliječiti povredu.

"Ne mogu ništa da prognoziram, kao uostalom ni ljekari. Iz dana u dan je sve bolja situacija, pa se nadam da ću za deset dana ipak biti spreman. Volio bih da igram u Sloveniji i mislim da je to i realno, ali nijesam siguran koliko ću biti u stanju da pomognem ekipi, da li će to biti desetak minuta po meču, ili nešto više", objašnjava Teodosić, a prenosi B92.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније