Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

18. 10. 2019. 22:25 >> 23:33

ABA LIGA

Prvi trijumf Mege, FMP slavio u Zagrebu

Košarkaši Mega Bemaksa pobijedili su večeras na svom terenu u Beogradu Zadar sa 98:74 (30:22, 13:18, 28:19, 27:15), u utakmici trećeg kola ABA lige.

U ekipi Mege šestorica igrača postigli su dvocifreni broj poena, a najefikasniji je bio Nikola Mišković sa 18 poena, šest asistencija i pet skokova. Luka Ašćerić postigao je 15 poena, a Filip Stanić 14 poena uz 10 skokova.

Marko Simonović dodao je 14 poena, Edin Atić 12 poena i 10 skokova, dok je Andrija Marjanović postigao 12 poena uz šest skokova za Megu.

U ekipi Zadra najefikasniji je bio Brajon Alen sa 24 poena. Domagoj Vuković dodao je devet poena i 10 skokova, a Stefan Fundić devet poena i šest skokova.

Mega sada ima pobjedu i dva poraza, dok je Zadar pretrpio sva tri poraza.

Košarkaši FMP-a pobijedili su u Zagrebu domaću Cibonu sa 81:63 (16:16, 17:14, 24:21, 24:12).

FMP su predvodili Duop Rit sa 19 poena i devet skokova, Marko Jeremić sa 15 poena i Aleksa Radanov sa 13 poena i devet skokova.

U ekipi Cibone svi igrači upisali su se među strijelce, a najefikasniji sa 10 poena bio je Ivan Novačić. Mate Vucić postigao je osam poena uz sedam skokova, a osam poena dodao je i Filip Bundović.

FMP ima sve tri pobjede, a Cibona je pretrpjela sva tri poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније