Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 09. 2013. 10:38 >> 10:37

UKRAJINA

Predstavljen logo Eurobasketa 2015

Juče je uoči susreta za bronzanu medalju i finalnog susreta Evropskog prvenstva u Sloveniji, predstavljen logo Eurobasketa 2015, koji će biti održan u Ukrajini.

Logo je dizajnirala jedna lisabonska agencija, a kako je rečeno na ceremoniji predstavljanja, država nije samo teritorija, a nacija nije samo zastava.

Logo Eurobasketa 2013 tako sadrži ukrajinsku tradiciju, moderno interpretiranu tradicionalnim plesovima, te zemlje Arkanom i Hopakom.

S druge strane, predstavnici FIBA Europe i Košarkaškog saveza Slovenije održali su konferenciju za novinare na kojoj su govorili o organizaciji ovogodišnjeg Eurobasketa.

Kamil Novak, generalni sekretar FIBA Europe izrazio je zadovoljstvo dobrom organizacijom Eurobasketa u Sloveniji. On je naglasio da su prvenstvo obilježila brojna iznenađenja, ali da je to dalo dodatnu čar takmičenju.

Iz Košarkaškog saveza Slovenije poručeno je da je tokom Eurobasketa prodano ukupno 180 hiljada ulaznica, te da je posjećenost u prosjeku veća za deset posto u odnosu na prošla prvenstva Starog kontinenta u Litvaniji i Poljskoj. Slovenci su, kako je saopšteno, organizaciju Eurobasketa, uprkos krizi završili s dobitkom.

(AA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније