Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 12. 2019. 21:19 >> 21:33

KOBS

"Ponosan i počastvovan što ću igrati za CG"

Neizmjerno sam ponosan i počastvovan što ću igrati za reprezentaciju Crne Gore, rekao je košarkaš podgoričke Budućnosti Džastin Kobs.

Kobs je postao reprezentativac Crne Gore i igraće u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Igrač sam koji na svakom treningu, na svakoj utakmici ulaže i posljednji atom snage kako bi stigao do cilja, a to je pobjeda. Tako će biti u dresu Budućnosti, tako će biti u reprezentaciji Crne Gore, tako će ostati do kraja moje karijere. Sa uzbuđenjem očekujem kvalifikacije za šampionat Evrope i uradiću sve što je u mojoj moći da pomognem da Crna Gora ponovo izbori plasman na veliko takmičenje“, rekao je Kobs za Sportklub.

Izabranici novog selektora Boška Radovića će u konkurenciji sa Francuskom, Njemačkom i Velikom Britanijom pokušati da osvoje jedno od tri mjesta koja vode na šampionat Evrope.

"Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo počinju naredne godine, utakmicom protiv Velike Britanije, a sada je kompletan fokus usmjeren na duelu sa Crvenom zvezdom. Ove sezone smo imali uspona i padova. Pokazali smo da umijemo da se uspravimo kada padnemo i uzvratimo udarac. Cijenimo i poštujemo kvalitet Zvezde, ali borićemo se do posljednjeg atoma snage da stignemo do pobjede. Ponavljam još jednom, kao i svi u timu, vjerujem da ćemo uspjeti u tome", dodao je Kobs.

Utakmica između Budućnosti i Crvene zvezde igra se u ponedjeljak 30. decembra.

"Zvezda ima izuzetno kvalitetan tim. U pitanju je ekipa koja igra u elitnom evropskom društvu. Svima nam je jasno da nas očekuje pakleno težak posao u meču koji slijedi, jer je na talonu već sada veliki ulog, a to je mjesto u doigravanju za titulu u ABA ligi, koju želimo i mi i Zvezda. Međutim, imamo sedam dana da se spremimo i osvežimo za meč koji slijedi. Imamo vremena da maksimalno spremni i fokusirani dočekamo derbi. Uz veliku energiju i agresivnu odbranu, uz veliku podršku sa tribina, vjerujem kao i svi u timu da možemo do zlata vrijedne pobjede", zaključio je Kobs.

Utakmica u SC "Morača" počeće u 18 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније