Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ R.B. ]

06. 05. 2022. 09:02 >> 12:42

KOBS NA TVCG

"Fokusiran na igru, još nijesmo razgovarali o nastavku saradnje"

Košarkaš Budućnosti i crnogorski reprezentativac Džastin Kobs kazao je da sa upravom kluba još nije razgovarao o nastavku saradnje. U emisiji "Basket fest", na Televiziji Crne Gore (TVCG), istakao da je trenutno fokusiran samo na igru i kraj sezone.

"Još nijesmo pričali o nastavku saradnje, imali smo mnogo uspona i padova tokom sezone. Prije svega, želim da se fokusiram na sami kraj, da budem zdrav, da igram najbolje što mogu", rekao je Kobs. 

Prokomentarisao je i eventualno osvajanje titule:

"Očekujem ovaj plej-of sa velikim uzbuđenjem, da vidimo šta ćemo da uradimo. Naravno, ako osvojimo titulu to će biti super. Naravno, za sada je sve bilo kako treba, razmislićemo na kraju sezone", zaključio je plejmejker "plavi".

Kompletnu emisiju "Basket fest" pogledajte OVDJE

Košarkaši Budućnost Volija plasirali su se prije dva dana u polufinale plej-ofa Admiralbet ABA lige. Prvi duel sa Partizanom igraće se 10. maja u Beogradu, druga utakmica je na programu u "Morači" 15. maja.

Crvena zvezda i Cedevita Olimpija čine drugi polufinalni par, a termini njihovih mečeva su 12. i 16. maj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније