Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.Lj. ]

11. 03. 2020. 10:51 >> 10:50

VIRUS KORONA

NBA sprema drastične mjere

Virus korona je prouzrokovao veliki broj problema u svijetu, a bezbednosne mjere sprovešće i najjača košarkaška liga na svijetu.

 

NBA liga će danas održati sastanak na kom će se odrediti kako će se takmičenje organizovati zbog problema sa koronavirusom.

Ukoliko virus bude "istjerao" košarku iz jednog grada postoji mogućnost da se igra u susjednom gradu, a ukoliko ni tamo nije bezbjedno utakmica bi se igrala u prvom narednom koji garantuje bezbjednost.

NBA liga trenutno razmišlja da zabrani dolazak gledaocima na utakmice ili na nešto još drastičnije – prekid sezone na određeno vrijeme, prenosi ESPN.

Poslije sastanka ćemo imati i više informacija o svemu, a kako se priča, određeni broj ekipa je već pristao da zabrani dolazak publike uz još neke mjere bezbjednosti koje će se ticati aktera utakmica.

Vlasti grada San Franciska su već naložile Golden Stejt Voriorsima da igraju bez prisustva publike, dok će Klivlend Kavalirsi biti na putu sve do 24. marta, kada ih očekuje sljedeća utakmica na svom parketu i do tada svašta može da se promijeni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније