Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

04. 12. 2013. 21:55 >> 22:19

BALKANSKA LIGA

Novi poraz Teoda

Košarkaši Teoda pretpjeli su novi, 6. poraz za redom, u Balkanskoj ligi. Ovog puta od Tivćana bolja je bila ekipa Kumanova 72:67.

Novi trener Tivćana, Mijo Kadija, nakon pobjede na debiju protiv Zete u šampionatu, nije uspio da ponovi uspjeh u ovom evropskom takmičenju.

Teodo je držao priključak u prvih 20 minuta, kada je na semaforu stajao rezultat 31:34. U prvom dijelu igre najbolji u redovima našeg predstavnika bio je Savo Đikanović sa 11 poena i 7 skokova.

Međutim, kao po običaju, u trećoj i na početku četvrte dionice dolazi do pada u igri Teoda, što Makedonci koriste i stiču prednost koju čuvaju do kraja meča.

Najefikasniji akter susreta bio je sjajni Mandić iz Kumanova koji je postigao 27 poena i uhvatio 5 lopti, dok je u redovima Tivćana, koji su nastupili oslabljeni neigranjem njihovog najboljeg strijelca Vučurovića, najbolji bio Đikanović sa 19 koševa i 12 skokova.

(tekst:kosarka.me, foto:radiotivat)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније