Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V. [ Beta ]

15. 07. 2022. 11:38 >> 11:47

IZ MORNARA

Strahinja Mićović potpisao za MZT Skoplje

Srpski košarkaš Strahinja Mićović drugo je strano pojačanje skopskog MZT-a u ljetnjem prelaznom roku, saopštio je danas makedonski šampion i povratnik u ABA ligu.

Riječ je o krilnom centru sa velikim iskustvom u regionalnom takmičenju gdje je igrao za ekipe Igokee i Mornara, odakle dolazi u Skoplje.

MZT je saopštio da dolaskom 30-godišnjeg Mićovića nastavlja sa formiranjem tima za borbu za makedonske pehare i dostojno predstavljanje makedonske košarke u ABA ligi.

Srpski košarkaš je za tim iz Bara prošle sezone odigrao 38 mečeva u svim takmičenjima, od kojih je 21 bio u startnoj petorci i u kojoj su, napominje se, borbenost i agresivnost u odbrani bile najznačajnije odlike njegove igre.

Prethodno je dvije godine igrao u Njemačkoj za Miteldojčer, sa prosjekom od 13 poena i 4,6 skokova, i za Telekom Bon, gdje je imao prosjek od 13,7 poena i 3,8 skokova.

Mićović će se u skopskom timu priključuje Amerikancu Majku Kafiju, koji je 9. jula potpisao jednogodišnji ugovor i njegovom zemljaku Bre Ajviju, koji je došao prošle sezone.

Saradnju sa MZT-om je produžio i kapiten Damjan Stojanovski, a pod ugovorom su Adem Mekić, Bojan Krstevski, Damjan Robev, kao i trojica omladinaca - Dimitar Ivanov, Marko Spasovski i Bojan Veličkovski.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније