Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

08. 01. 2014. 21:42 >> 21:42

EUROKUP

Zvezda zatrpala koš Bilbaa

Košarkaši Crvene zvezde počeli su drugu fazu Evrokupa ubjedljivom pobjedom protiv španskog Bilbao basket rezultatom 105:87.

 

Košarkaši Crvene zvezde Telekom savladali su Bilbao sa 105:87 (28:24, 22:22, 33:21, 22:20) u meču 1. kola druge faze Evrokupa, takmičenja u koje su se preselili nakon eliminacije iz Evrolige, a u koju automatski mogu da se vrate sljedeće sezone - ako u aktuelnoj osvoje ovaj trofej.

Pred više od 7.000 gledalaca u hali Pionir Zvezda je od početka do kraja utakmice kontrolisala igru i rezultat, a meč je prelomila u finišu treće dionice kada je stekla 16 poena viška.

U posljednjoj dionici u nekoliko navrata je bilo i 20 razlike, pa je španski tim pretrpio na kraju ubjedljiv poraz.

Boban Marjanović imao je 14 poena i 12 skokova, Dženkins je ubacio 16 poena (3-4 trojke), Simonović 12 (4-6 trojke), Nelson i Katić po 11, a Lazići Dragićević po 10 poena. Na drugoj strani, Bertans je ubacio 14, a Raul Lopes 12 poena.

Sljedeći meč Zvezda igra naredne srijede protiv Nižnog u gostima. Ruski tim u prvom kolu je slavio protiv Panioniosa u Atini.

(izvor B92)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније