Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 02. 2014. 23:28 >> 23:35

LOŠ DEBI ODOMA

Pobjede Unikahe, Armanija i Makabija

Lamar Odom je debitovao za Kuču Laboral u Evroligi, ali nije pomogao svojoj ekipi da izbjegne poraz kod kuće od Unikahe sa 81:71 u 8. Kolu Top16 faze Evrolige. U ovoj grupi je odigran još jedan meč, Emporio Armani je u Milanu nakon drame savladao Panatinaikos 77:75. Makabija je lako izašao na kraj sa Galatasarajom u Tel Avivu 97:81.

Odom je na parketu proveo nešto više od šest minuta i za to vreme je imao jedan promašaj, dva skoka i indeks-1. Gosti iz Malage su sve riješili u prvom dijelu, nakon kojeg su vodili 47:24

Ekipa iz Vitorije se praktično oprostila od Evrolige pošto sada ima skor 1-7, dok je Unikaha sada na polovičnih 4-4.

Tulson je ubacio 14, Kaner-Medli 12, a Urtasun 10 poena. U domaćem sastavu, Noćioni je ubacio 18, San Emeterio 17, a Kozer 10 poena.

U Milanu je viđena triler završnica. Italijanski tim vodio je pet razlike10 sekundi prije kraja, ali je zakomplikovao sebi situaciju i na kraju je Rajn čak mogao i da donese trijumf grčkom timu. Ipak, domaći su održali “glavu iznad vode“….

Armani sada u E grupi ima skor 5-3 i ovom pobejdom napravio je veliki korak u borbi za plasman u narednu fazu. PAO je doživio četvrti poraz i u nastavku će se boriti za prolaz dalje.

Kit Lengford imao je 18 poena, 16 je dodao Samjuels, a 10 Džerels. Kod gostiju, Gist je bio najbolji sa 21 poenom i 9 skokova, Rajt je dodao 17, a Focis 10.

Galata  samo u prvih 10 minuta pružala otpor (23:23), a u nastavku je tim Dejvida Blata ipak pokazao da je mnogo kvalitetniji.

Makabi je napravio veliki korak ka plasmanu u narednu fazu pošto sada na trećem mjestu na tabeli ima skor 6-2.Sa druge strane, ekipa Galatasaraja će se u narednim mečevima boriti za četvrtu poziciju sa Lokomotivom i Bajernom. Turski tim sada ima skor 3-5, a ruski i njemački 3-4.

Blistao je Gaj Pnini sa 17 poena (trojke 5-5), 16 poena je dodao Blu, po 12 su postigli Hikmen i Rajs, a 10 je ubacio Ingles. Kod gostiju, po 12 poena postigli su Erceg, Mensa-Bonsu, Mačvan i Arojo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније