Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 03. 2014. 20:18 >> 20:18

RAT SE NASTAVLJA

Čović: Vujošević siluje srpski sport

Predsjednik Crvene zvezde Nebojša Čović pozvao je državu da tom klubu isplati obećani novac, ali i da provjeri poslovanje i njegovog kluba i Partizana.

Čović je konferenciji za novinare nekoliko puta rekao da trener “crno-bijelih“ Duško Vujošević laže, da je “bolestan od mržnje“, da “siluje srpski sport“, ali i da nanosi veliku štetu Partizanu i sportu uopšte.

“Moram da se osvrnem na probleme koje nam pravi Vujošević. Partizan je dobio 1,7 miliona eura, i ja sam bio na tom sastanku sa Dačićem i Vučićem. Zvezda je dobila 1,5 miliona, a Partizan 1,7 miliona eura. Mi smo do sada dobili milion i sada zahtijevamo od Vučića da nam se isplati još 500.000 eura. U protivnom i mi ćemo morati da prijetimo i reketiramo kao što to radi Vujošević“, rekao je Čović.

Čović je poručio treneru Partizana Dušku Vujoševiću da će njegova mržnja dovesti do rata.

“Ako Vujošević želi da se bavi politikom, neka uradi to, da vidimo koliko će glasova osvojiti. Kako ga nije sramota da se ovako ponaša. On sve zna, ali mi nikada nećemo biti isti, jer ja ne funkcionišem na bazi mržnje, a on je teško bolestan. Tražimo ozbiljnu akciju države da se ovome stane na put, ova mržnja će nas doveti u rat“, rekao je Čović.

On je istakao da je Vujoševićevo ponašanje direktan poziv državi da otkači i Zvezdu i Partizan.

“Vujošević nanosi štetu Partizanu, on je veliki problem Partizana, neka ostane u tom klubu, ali ne želim da bude problem srpskog sporta. Dosta je pakovanja ljudi u zatvore i stvaranje afera, dosta je povlačenja pred lažima, prevarama i manipulacijama“, zaključio je Čovic.

Čović je pozvao državu da provjeri poslovanje Partizana i Crvene zvezde, a novinare, koje je nazvao kukavicama, da izvještavaju pošteno i da se ne plaše toga da li će Vujošević da ih pomene.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније