Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Н.Р.

17. 09. 2023. 16:54 >> 16:54

INTERVJU ZA EUROSPORT

Beker: Nadal će se vratiti ako osjeti da je konkurentan

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Rafael Nadal objavio je fotografiju plivačkog treninga u želji da se opet vrati na teren naredne sezone.

Trofejni Španac, osvajač 22 grend slem titule, ne igra od početka ove godine zbog povrede, ali najavio je da će naredna sezona biti njegova posljednja.

Teniska ikona iz Njemačke i nekadašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker, smatra da se Nadal neće vratiti ako ne osjeti da može da se bori za titule.

"Nadal je uzor svima. Milioni obožavatelja širom svijeta žele ga ponovo na terenu, a ne na konferenciji za novinare na kojoj može reći da možda više neće izaći na teren", kazao je Beker az Eurosport, i dodao:

"Uvjeren sam da se Nadal neće vratiti ako ne uvidi da ima šanse za uspjeh. Neće se vratiti da izgubi u prvom ili drugom kolu. Učiniće to samo zbog titula. Njegov glavni cilj će uvijek biti Pariz, možda i Olimpijske igre 2024. koje će se održati na terenima Rolan Garosa. Ali to zahteva nekoliko mjeseci pripreme i igara, a to se dobija samo na turnirima", kaže Beker.

Nadal ima 22 grend slem titule, od toga čak 14 na Rolan Garosu i sa pravom nosi nadimak "Kralj šljake".

"Da, početak će mu biti težak. Prvo će gubiti, ali će onda u martu ili aprilu ako ga zdravlje posluži početi da podiže formu za sezonu na šljaci. A onda će odigrati 10 do 15 mečeva na svojoj omiljenoj podlozi. Nikada se ne bih kladio protiv Rafaela Nadala na šljaci", naglasio je Beker.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније