Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

02. 04. 2014. 18:42 >> 18:43

TREĆI PUT U ISTORIJI

Zvanično: F4 ABA lige u Beogradu

Završni turnir Jadranske lige igraće se od 24. do 27. aprila u Beogradu, saopštila je danas zvanično ta organizacija. Sve utakmice igraće se u beogradskoj ''Kombank Areni''.

Fajnal-for će 24. Aprila otvoriti Crvena zvezda i Cibona, dok će dan kasnije u drugom polufinalu igrati Partizan i Cedevita. Finale je na programu 27. Aprila.

Prvobitno je bilo planirano da se fajnal-for održi od 18. do 20. aprila, ali su čelnici Jadranske lige zbog Uskrsa odlučili da se održi od 25. do 27.

Međutim, Jadranska liga je 31. marta donijela odluku da se završni turnir održi od 24. aprila, i da 26. bude slobodan dan, jer se u Beogradu tada igra fudbalski "vječiti" derbi između Zvezde i Partizana.

Beograd će tako treći put u istoriji organizovati završni turnir Jadranske lige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније