Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V. [ kscg ]

23. 02. 2024. 10:50 >> 11:20
Čitaj mi:

"BIĆE BOLJE U NEDJELJU"

Radončić: Sramota kakav smo odnos imali prema dresu

Crnogorski košarkaši danas će doputovati u Podgoricu. Sjutra će imati dva treninga da se koliko – toliko spreme za novi meč u kvalifikacijama - ,,crveni“ će u neđelju u ,,Morači“ ugostiti Švedsku, koja je na startu kvalifikacija za Eurobasket savladala Bugarsku 84:70.

Poraz na startu protiv svjetskih šampiona dodatno je mobilisao sve u redovima seniorske selekcije. 

"Sramota je kakav smo odnos imali na ovom meču prema dresu, prema saigračima, stručnom štabu, a siguran sam da će biti bolje u nedjelju. Desila nam se ova utakmica, ali ne treba padati , glavu gore, jer slijedi meč protiv Švedske, a to je jako bitna utakmica i nećemo se igrati da to odlučuje dalji prolaz", objasnio je Dino Radončić, crnogorski reprezentativac. 

Vremena nema mnogo. Naša reprezentacija danas će oko nakon tri dana da stići u Podgoricu, a onda nakon teretane biće period za trening i skauting. Iako nije lako preskočiti slabo otvaranje utakmice. Pobjeda protiv Švedske bila bi praktično prekretnica.

"Sigurno da ova utakmica mora što prije da se zaboravi zbog našeg katastrofalnog pristupa. Naravno, jedna utakmica neće odlučiti ko smo i šta smo. Siguran sam da možemo bolje i iskoristio bih priliku da pozovem sve navijače da nas podrže u nedjelju i da se tada svi zajedno radujemo", rekao je Radončić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније