Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

06. 03. 2024. 16:48 >> 16:48
Čitaj mi:

BIVŠI NBA AS

Haurad nastavlja karijeru u Portoriku: Plata 20.000 dolara mjesečno

Nekada jedan od najdominantinijih centara NBA lige Dvajt Hauard nastaviće svoju karijeru na Portoriku.

Bivši košarkaš brojnih NBA timova, među kojima se istuču Orlando Medžik i Los Anđeles Lejkersi (sa kojima je uzeo šampionski prsten) igraće za ekipu Mets de Gvajoba.

On je nakon NBA karijere igrao na Tajvanu, Filipinima, Dubaiju, tako da nastavlja svoju internacionalnu karijeru van granica SAD.

Interesantno je da će Mets de Gvajobi igrati zajedno sa Ronde Holis Džersonom, takođe bivšim NBA igračem koji je oblježio Mundobasket u Manili u dresu Jordana, kao i bivši košrakraš Dalas Maveriksa, Džej Džej Barea.

Hauard će igrati za platu od 20.000 dolara mjesečno, a zamijeniće na poziciji cetra još jedno veliko ime NBA lige Demarkus Kazinsa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније