Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

19. 03. 2024. 08:58 >> 10:43
Čitaj mi:

NBA

Još jedno odlično veče Nikole Vučevića, Čikago bolji od Portlanda

Košarkaši Čikaga pobijedili su Portland, rezultatom 110:107, Nikola Vučević je postigao 22 poena, imao je i devet skokova.

Uz Vučevića, Bulse su do pobjede predvodili Derozan sa 28 poena i Dosunmu sa 23.

Iznenađenje se dogodilo u San Francisku, gdje je Golden Stejt poražen od Njujorka, rezultatom 112:119.

Boston je sa lakoćom nastavio niz pobjeda. Seltiksi su bili bolji od Detroita 119:94, pri čemu je Braun postigao 31 poen, dok je Tejtum odmarao. Derik Vajt je upisao prvi tripl-dabl u karijeri - 22 poena i po 10 skokova i asistencija.

Predvođeni Lebronom Džejmsom i Dianđelom Raselom, Lejkersi su slavili ubjedljivu pobjedu, 136:105.

Bogdan Bogdanović odigrao je nepunih 26 minuta i sa 17 poena bio drugi najefikasniji igrač u redovima Atlante. Uz to, imao je tri uhvaćene lopte, ali i dve izgubljene.

Jedini produžetak viđen je u duelu Kingsa i Memfisa, Sakramento je slavio uz 28 poena Monka, Sabonis je vezao čak 50. meč sa dabl-dablom, imao je 25 poena i 18 skokova, uz pet asistencija.

Glavni adut Grizlija bio je Džekson sa 25 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније