Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

29. 03. 2024. 23:02 >> 23:04

EVROKUP

Pariz i drugi put bolji od Londona za finale

Košarkaši Pariza prvi su finalsiti Evrokupa, nakon što su i u drugom meču polufinalne serije pobijedili London.

Parižani su i kao gosti bili bolji od London Lajonsa, trijumfovali su sa 93:85 i sa 2:0 u pobjedama ovjerili vizu za finale.

London je vodio na poluvremenu 45:39, ali je u nastavku pokvario utisak, prije svega kada je u pitanju igra u odbrani. Gosti iz Pariza su već do kraja treće četvrtine uspjeli da naprave preokret i do kraja meča više nisu ispuštali vođstvo.

Ti Džej Šorts je sa 21 poenom bio najefikasniji u pobjedničkoj ekipi, pratili su ga Hifi i Erera sa po 13, a ekipu Londona predvodili su Morgan sa 25 i Tejlor sa 17.

U meču za trofej Pariz će igrati sa boljim iz duela Bašiktaša i Burga, trenutno je 1:1 u pobjedama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније