Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 08. 2014. 23:40 >> 23:44

B PRVENSTVO EVROPE

Kadeti na korak od A divizije

Kadetska reprezentacija savladala je Češku 70:49 (20:10, 11:8, 26:14, 13:17) u utakmici drugog kola F grupe B prvenstva Evrope za igrače do 16 godina u Strumici (Makedonija). Izabranici Dušana Dubljevića tako su nastavili sa sjajnim partijama na šampionatu, ostvarili su sedam pobjeda u isto toliko mečeva i kao prvoplasirani izborili plasman u polufinale. ''Crveni'' su sada na korak od plasmana u A diviziju, prvu meč loptu imaju u petak (21 sat) kada igraju protiv Engleske u polufinalu.

Naši kadeti kao pobjednici grupe izborili su plasman u polufinale, a u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvarili su maksimalan učinak.

U novoformiranoj grupi bili su bolji i od Mađarske 86:59, dok su u prvoj fazi takmičenja savladali Švajcarsku(93:44), Austriju (80:61), Portugal (73:47), Švedsku (71:62) i Albaniju (87:50).

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Miloš Popović, koji je pored 20 poena imao i 13 skokova.

Istakli su se i Ognjen Čarapić sa 17 i Milić Starovlah sa 13 poena.

Crna Gora će u polufinalu, u petak u 21 sat, igrati sa Engleskom.

U drugom polufinalu sastaće se Izrael i Češka.

Tri prvoplasirane selekcije sa šampionata izboriće plasman u A diviziju.

(kscg)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније