Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

12. 09. 2014. 16:27 >> 16:26
16

ĐORĐEVIĆ SAOPŠTIO

Za pobjedu najbolja partija

Selektor reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević kaže da će njegov tim igrati bez straha sa Francuskom u polufinalu Mundobasketa, ali da je protivnik izvanredan.

 

“Igramo protiv šampiona Evrope, mnogo ih poštujemo, ali ulazimo u meč bez straha. Svaka sitnica može biti presudna u ovakvom meču – skokovi, brza tranzicija, sve to će nam biti neophodno protiv atletske ekipe. Znamo da protiv njih moramo da pružimo svoju najbolju partiju kako bismo pobijedili“, kaže Đorđević.

Srbija je u osmini finala pobijedila Grčku, potom je pao i Brazil, a sada je na redu najteži rival – Francuska, koja je osokoljena pobjedom nad domaćinom Španijom.

“Dobro smo raspoloženi, svi jedva čekamo da počne meč. Imamo dobru koncentraciju, volju, želju, sve što je potrebno. Pred nama je prilika za kakvu moramo da budemo spremni da je prihvatimo. Francuska je ekipa koja već dvije godine u nizu pobeđuje Španiju, za koju kažu da je najbolja u Evropi i svijetu. Mi im kao takvima i pristupamo. Poštovanje, a ne strah“, rekao je Đorđević.

On je rekao da Francuzi nijesu tek tako postali prvaci Evrope.

“To je dug proces, ovaj tim se stvara već godinama. Njihovi rezultati nijesu slučajnost, već dobro planiran proces. Ovo što se sada dešava jeste potvrda njihovog kvaliteta – mi igramo protiv najbolje ekipe u grupi. To su pokazali pobjedom protiv nas, ali i prije neki dan odličnom utakmicom protiv Španije u četvrtfinalu”, naveo je legendarni jugoslovenski košarkaš.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније