Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Sport klub ]

21. 10. 2014. 23:12 >> 23:09

BOŠ PRIZNAO

Ostao sam u Hitu samo zbog novca

Krilni centar Majami Hita, Kris Boš priznao je da je ovog ljeta u timu s Floride samo zbog novca.

 

Boš je ovog ljeta dobio od Hita petogodišnji ugovor vrijedan 117 miliona dolara, iako je imao ponudu Hjuston Rokitsa od 88 miliona na četiri godine, i vjerovatno veće šanse da osvoji novu titulu.

"Uvijek je riječ o poslu, ništa nije lično – mislim da bi svi igrači na mom mjestu postupili isto. Nije uvijek riječ o novcu, ali uvijek želiš da ostvariš svoju maksimalnu vrijednost na tržištu. Ako se ubijaš od posla da dođeš do određenog nivoa, onda želiš da budeš nagrađen za to", rekao je 30-godišnji košarkaš.

Boš je bio četvrti pik na čuvenom draftu 2003. godine, na kojem su izabrani LeBron Džejms kao prvi, Darko Miličić kao drugi, Karmelo Entoni treći dok je Bošov saigrač, Dvejn Vejd bio tek peti izbor.

Boš je sedam sezona proveo je u Toronto Reptorsima, a sljedeća će mu biti četvrta u dresu Majamija, sa kojim je osvojio dvije titule.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније