Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

21. 04. 2015. 17:33 >> 17:26

REPEŠA PRED "MORAČU"

Moramo biti pametni, hrabri i agresivni

Trener košarkaša Cedevite Jasmin Repeša rekao je danas da njegova ekipa mora da bude pametna, hrabra i agresivna u odlučujućem meču polufinala plej-ofa ABA lige protiv Budućnosti.

"Cilj je bio da se još jednom vratimo u Podgoricu. Došli smo do toga i to je to. Dogodilo se da smo igrali pod velikom pritiskom pred treću i četvrtu utakmicu, neka tako bude i u petoj. Sigurno ni njima nije svejedno, očekivali su da će dobiti jednu u Zagrebu, kao što smo i mi očekivali u Podgorici. Jedna utakmica sada odlučuje sve", rekao je Repeša za hrvatske medije.

Košakraši Cedevite i Budućnosti sjutra u Podgorici igraju petu, odlučujuću utakmicu polufinalne serije plej-ofa ABA lige.

"Puno puta sam okretao serije u karijeri, ne samo 0:2 nego i kod lošijeg plasmana. Mislim da moramo biti pametni, hrabri, agresivni I to su pretpostavke za igranje ovakve utakmice. Takve se igraju glavom i srcem", dodao je trener Cedevite.

Centar Cedevite Miro Bilan kazao je da je njegova ekipa i fizički i psihički spremna za meč u Podgorici.

"Posljednje dvije utakmice su nam pokazale kako igrati protiv njih. Moramo se i dalje držati tog plana, i mislim da možemo da pobijedimo. Očekuje se fizička utakmica, ekipa koja uđe slabije, sigurno će izgubiti. Ne smijemo da dozvolimo ni najmanju crnu rupu", rekao je Bilan.

Utakmica između Cedevite i Budućnosti igra se sjutra od 18.30 u Podgorici, a pobjednika tog meča u finalu regionalnog takmičenja čeka Crvena zvezda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније