Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 04. 2013. 09:21 >> 09:24

U DETROIT?

Obradović u NBA, ako dobije pravu ponudu

Najtrofejniji trener Evrope Željko Obradović kazao je, da ne isključuje mogućnost da preuzme neki NBA tim, ako ga pozovu i pod uslovom da ima šansu da se domogne plej-ofa.

„Kada sam donio odluku da odmaram godinu dana, to sam prije svega učinio jer sam radio u jednom klubu punih 13 godina. Bilo bi mi vrlo teško da se priviknem na trenutnu promjenu. Mislim da sam povukao ovaj potez u savršenom momentu. Rekao sam svijetu da neću biti trener ove sezone i da ću se odmoriti do juna. Ako dobijem ponudu za sljedeću sezonu, pričaću sa porodicom, ali ću sam donijeti odluku, jer želim da budem dio projekta u kojem mogu da budem srećan. To će biti najvažnije od svega“, kazao je Obradović.

Obradović je najavio da bi ipak mogao u najjaču ligu na svijetu.

„Gledao sam pripremu za NBA sezonu i vjerujem da mogu tamo da radim. I to ne samo ja, već i ostali evropski treneri. Ne znam da li će me neko zvati iz NBA. Mogu da kažem da me do sada niko nije zvao, jer mi se više sviđala ideja o življenju u Evropi. Međutim, sada se to promijenilo. Ako me bitan NBA tim bude pozvao, razmisliću o ponudi i mogao bih da odem. Ne želim da idem u ekipu koja nema šanse da se domogne plej-ofa. Do sada nije bilo nikakvih kontakata sa bilo kojim NBA timom“, zaključio je Obradović, prenose španski mediji.

Kao najčešća opcija za novi klub, mediji spominju Detroit „Pistonse“, koji su otpustili trenera Lorensa Frenka na kraju sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније