Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

04. 08. 2015. 20:10 >> 20:17
1

PEH

Srbija bez Marjanovića na EP

Centar San Antonija Boban Marjanović neće nastupiti za reprezentaciju Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Marjanović je, zbog  izjave pomoćnog trenera Crvene zvezde Velibora Radovića da je finale KLS igrao sa slomljenim stopalom, nedavno bio pozvan na dodatne ljekarske preglede u SAD.

Poslije prvog pregleda, ustanovljeno je da mu je noga otekla, ali da nema preloma. Na drugi pregled u Teksasu bio je pozvan i, kako navodi Blic, pregleao ga je najugledniji američki ljekar za tu vrstu povreda. 

U KSS je stiglo obavještenje da Marjanoviću nije odobreno igra u narednom periodu i da selektor Aleksandar Đorđević neće moći da računa na bivšeg Zvezdinog igrača.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније