Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavio: S.V.

06. 11. 2016. 21:39 >> 21:51
8

KVALIFIKACIJE ZA EP

Remi Crne Gore i Rusije

Rukometaši Crne Gore igrali su neriješeno sa Rusijom u Baru 24:24, u utakmici drugog kola šeste grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Crnogorski rukometaši na startu kvalifikacija ubjedljivo su poraženi u Lundu od Švedske 36:21, dok je Rusija u Moskvi igrala sa Slovačkom neriješeno 31:31.

U prvom poluvremenu viđena je rezultatska klackalica, Crnu Goru je nosio Borozan koji je u prvih 15 minuta postigao četiri gola.

Božović je golom 15 sekundi omogućio "lavovima" da sa prednošću dočekaju drugo poluvrijeme 12:11.

Rezultatska klackalica nastavljena je i na startu nastvaka, da bi naša selekcija golovima Borozana prvi put stekla dva gola prednosti 19:17.

Ipak, Rusi su reagovali i u 48. minutu vratili stvari u egal 20:20.

Borozan je devetim golom vratio vođstvo našoj selekciji (21:20), ali su gosti serijom 4:1 došli nadomak pobjede.

Ipak, "lavovi" nijesu klonuli duhom, pa je Borozan novim golom izjednačio na 24:24, a do kraja je ostalo 50 sekundi. Crna Gora se odbranila u posljednjem napadu i tako sačuvala bod.

Najefikasniji u crnogorskoj selekciji bio je Vuko Borozan s deset, dok je Vasko Ševaljević postigao šest golova.

U ruskoj selekciji najbolji je bio Pavel Atman sa osam pogodaka.

 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније