Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Л.К.

10. 03. 2023. 17:10 >> 17:20

NAKON PORAZA

Vujović: Idemo na pobjedu u Sloveniju

Branko Vujović, rukometaš Crne Gore je nakon sinoćnjeg poraza od Slovenije (29:32), u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo iznio svoje utiske. Vujović smatra da su imali svoju šansu i da je su uživali dok su igrali pred punim tribinama.

"Puna Morača za nas dosta znači, ali eto nažalost ovaj put nismo uspjeli da pobijedimo ekipu Slovenije. Već za dva dana imamo revanš , tako da ćemo se potruditi da pokažemo da opet možemo da igramo protiv velikih reprezentacija kao što je Slovenija" rekao je Vujović.

Na pitanje šta je nedostajalo za pobjedu Vujović kaže da su imali svoju šansu, da mogu da je traže u revanš utakmici i da će na kraju uspjeti.

"Mislim da smo sami izgubili utakmicu. Ne želim uopšte da umanjim pobjedu i uspjeh Slovenije, ali mislim da smo u nekim situacijama brzopleto donosili odluke. Tako da smo im davali šansu za kontre i dosta lakih golova što Slovenija ne prašta", rekao je Branko.

Vujović smatra da će sigurno biti teže u Kopru i da je pred svojim navijačima lakše igrati.

"Sigurno da hoće. Tu pred našim navijačima je sigurno 10 puta lakše igrati, nego što će biti u Sloveniji", rekao je bek Crne Gore.

"Mislim da smo ekipa koja ima karakter i koja ima šta da pokaže, tako da nećemo otići tamo tek tako, već idemo na pobjedu", zaključio je Vujović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније