Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavio: S.V.

09. 12. 2016. 21:01 >> 21:12
16

DRAGAN ADŽIĆ

Osjetio se grč, moramo proći "dječije bolesti"

Selektor rukometašica Crne Gore Dragan Adžić rekao je da se kod velikog broja igračica osjetio grč, kao i da ekipa mora da prođe "dječije bolesti.

"Lavice" su završile učešće na Evropskom prvenstvu u Švedskoj već nakon prve faze, nakon ubjedljivog poraza od Mađarske 21:14 u trećem kolu grupe C.

"U pripremi duela sam se trudio da opustim igračice, jer je većina igrala već ovako stresne utakmice. Očigledno je da moramo proći dječje bolesti. Žao mi je što nam se ovo nije desilo u prvoj utakmici na šampionatu... Kod velikog broja igračica se osjetio grč.Nadam se da to neće neko shvatiti kao alibi, ali praktično bez Milene Raičević, koja je htjela da pomogne, rizokovala, njesmo mogli da se nosimo sa velesilom kakva je Mađarska", rekao je naš selektor.

Adžić vjeruje da će on i djevojke izvući pouku iz ovog iskustva...

"Nemam šta da zamjerim djevojkama. Ovo je veliko iskustvo za njih. Vjerujem da ćemo izvući pravu pouku za dalje."

Kapitenka Milena Raičević zbog povrede ramena nije bila na svom nivou...

"Ostaje žal što nijesmo prošle. Presudilo je naše neiskustvo. Postići samo 14 golova u ovakvom meču je veoma malo.", rekla je Raičević.

 

 

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније