Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavio: S.V.

11. 12. 2016. 22:47 >> 22:23

POBJEDA RUSIJE

Rumunija ubjedljiva, Norveška bolja od Danske

Rumunija je lako izašla na kraj sa Mađarskom 29:21, Norveška je bila bolja od Danske 22:20, dok je Rusija jedva pobijedila Češku 26:24, epilog je mečeva grupe 2 na Evropskom prvenstvu za rukometašice u Švedskoj.

Rumunija je na krilima Kristine Neagu očitala lekciju Mađarskoj.

Igračica Budućnosti je čak sedam golova postigla u prvom poluvremenu i dovela svoj tim do ogromnih plus sedam nakon prvih 30 minuta (15:8).

U nastavku su Rumunke bez problema kontrolisale dešavanja na parketu, a Neagu je meč završila sa 10 pogodaka.

Norveška je savladala Dansku i došla na korak od plasmana u polufinale. Svjetski i evropski prvak je vodio od starta, Danska je zaprijetila u finišu, ali nije imala snage zapreokret.

Nora Merk je predvodila Norvešku sa pet golova, a na drugoj strani Mete Tranborg, Marija Fisker i Trine Estergord su postigle po četiri gola.

Rusija je jedva izašla na kraj sa Češkom (26:24), koja je čak imala i napad za remi, ali je Veronika Mala izgubila loptu, što je kaznilaKsenija Makejeva, koja je postavila konačni rezultat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније