Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavila R.B.

03. 04. 2017. 18:35 >> 20:10
6

JANOVIĆ SA ČELNICIMA RSCG

Želimo reprezentaciju u punom sastavu

Odnos Rukometnog saveza prema našim reprezentativcima, s akcentom na uslove u kojima treniraju, bila je glavna tema današnjeg sastanka ministra sporta Nikole Janovića sa predsjednikom Upravnog odbora Zoranom Radojičićem i potpredsjednikom Evropske rukometne federacije Predragom Boškovićem.

Zadovoljan što naši najbolji rukometaši  pokazuju nepokolebljiv stav da igraju za reprezentaciju Crne Gore, Janović je apostrofirao  da je obaveza svih sportskih saveza, ukljućujući i rukometni, da se na najbolji mogući način odnose prema igračima i njihovim potrebama, a da takav tretman naročito zaslužuje A reprezentacija.  U tom smislu, ni podrška Ministarstva sporta, poručio je, neće izostati.

Radojičić  i Bošković  odgovorili su ministru Janoviću da se Rukometni savez Crne Gore neće odreći ni jednog svog igrača. 

Savez, kako su kazali, jednako tretira i mušku i žensku rukometnu reprezentaciju. Igračima su, i u organizacionom i u materijalnom smislu, obezbijedili sve uslove za rad, a da u pozitivnoj atmosferi dočekuju  predstojeće mečeve  sa Slovačkom i Švedskom i to sa jednim ciljem, da pobijede.

Radojičić  je dodao da je Savez  u svakom trenutku spreman za svaku vrstu kontrole poslovanja i najavio da će Upravni Odbor i Skupština, na sjednicama zakazanim za četvrtak i petak, svakako zauzeti stav o najavama da bi pojedini igrači mogli napustiti reprezentaciju.  

“Želimo da vidimo tim u punom sastavu o čemu će, svakako, konačnu riječ dati selektor, a na igračima je da se odazovu njegovom pozivu”, saglasni su čelnici saveza.

Ministar  je poručio da Crna Gora nema luksuz da se razbacuje sa svojim najboljim reprezentativcima. Stasava generacija mladih sportista koji imaju šansu da narednih deset godina okite Crnu Goru najsjajnijim medaljama. Tu šansu, zaključio je Janović, ne smijemo prokockati.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније