Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

10. 01. 2018. 11:30 >> 10:58

RIJEŠENA SPORNA PITANJA

Arena Zagreb ostaje otvorena za EP

Evropsko rukometno prvenstvo održaće se u Areni Zagreb bez obzira na neriješena sporna pitanja izme]u "Ingre", Grada Zagreba i Vlade Hrvatske, saopštila je danas ta kompanija.

Iz "Ingre" su podsjetili da je nakon Svjetskog prvenstva u rukometu održanog 2009. godine ostao dug prema "Laništu d.o.o", kompaniji koja je članica "Ingra Grupe" i koja je izgradila Arenu Zagreb, od oko 1,5 miliona kuna.

Taj dug nije želio da podmiri ni Rukometni savez Hrvatske, ni Grad Zagreb, niti Vlada Hrvatske, pa je zato "Ingra" prije Evropskog prvenstva tražila od Saveza da se unaprijed osiguraju ukupna potrebna sredstva.

Ta kompanija je navela da je dobila "odgovarajuća uvjeravanja" od Saveza kako se ne bi ponovio slučaj iz 2009, prenosi agencija Hina.

Sve potrebne tehničke pripreme za održavanje prvenstva kompanija "Lanište" obavila je na vrijeme, tako da ne postoje nikakve prepreke za održavanja prvenstva, naglasili su iz "Ingre".

Evropsko prvenstvo u rukometu počinje u petak, a u Areni Zagreb smještena je grupa C u kojoj se nalaze Crna Gora, Makedonija, Slovenija i Njemačka, a u njoj će biti odigrana i sama završnica šampionata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније