Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

08. 02. 2020. 21:47   >>  21:52

ADŽIĆ ZADOVOLJAN

"Desio se pad, ali vidim mnogo pozitivnih stvari"

Budućnost je mnogo dobila utakmicom protiv Krima, koji je pokazo da je odličan tim, a i uoči meča znalo se da neće biti lako, kazao je trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić.

Podsjetimo, rukometašice Budućnosti pobijedile su večeras u Podgorici ljubljanski Krim 30:28 (17:12) u utakmici trećeg kola glavne runde Lige šampiona.

Uz zahvalnost navijačima koji su bili sjajni, Adžić je istakao i da je ekipa imala problema zbog odsustva nekoliko povrijeđenih igračica, te da ga ne brine pad u igri njegovih izabranica u finišu meča, što je tim iz Ljubljane iskoristio da priđe na samo gol zaostatka i završnicu učini neizvjesnom.

"Odavno nijesmo imali ovakvu podršku navijača, bili su sjajni kada je bilo najpotrebnije. Znao sam da neće biti lako i sa koliko energije trener Krima Uroš Bregar radi sa ekipom i priprema ih za izazove u Ligi šampiona. Bregar svaku igračicu napravi boljom, a njegova ekipa igra fenomenalno sa sastavom koji ima. Imali smo velikih problema sa povredama nekoliko djevojaka, zbog čega nijesmo ni odradili maksimalno ovu sedmicu u trenažnom procesu, ali smo sve to prevazišli dobrom energijom. Pad koji se desio u finišu nije nešto što me brine, radujem se ovoj pobjedi i okrećemo se novim izazovima", kazao je Adžić.

Adžić je zadovoljan kako su djevojke odigrale posljednjih pet minuta, kada se odlučivalo pitanje pobjednika.

"Drago mi je kako su djevojke iznijele posljednjih pet minuta, naročito one koje su preuzele odgovornost. To je veoma važno za utakmice koje dolaze, puno smo dobili ovom utakmicom. Vidim napredak u odnosu na duel protiv Đera, desio nam se pad u finišu, ali gledam dugoročno i vidim mnogo pozitivnih stvari. Lazović i Jauković su bile sjajne u trenucima odluke, drago mi je kako su odreagovale i vjerujem da će i ostali bekovi pokazati više odlučnosti, odnosno prodornosti ka golu, jer tome posvećujemo veliku pažnju", dodao je Adžić.

Budućnost nije potcijenila Krim, već je došlo do pada koncentracije, kazala je pivot Ema Ramusović.

"Veoma sam srećna zbog pobjede. Krenule smo dobro, u nastavku napravile greške zbog kojih je utakmica ušla u neizvjesnu završnicu. Ispravićemo greške koje imale, već u narednom meču i znamo da moramo biti bolje. Apsolutno nijesmo potcijenile protivnika, niti se opustile, možda je u pitanju samo mali pad koncentracije", zaključila je Ramusović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније