Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavio: O.Z. ]

08. 07. 2020. 10:41 >> 10:40

ZDRAVLJE PRIORITET

Rukometni savez odgodio pripreme pionira

Usljed nepovoljne epidemiološke situacije u Crnoj Gori i porasta broja zaraženih virusom COVID-19, Rukometni savez Crne Gore donio je odluku o odgađanju priprema muške pionirske reprezentacije koja je od 10. do 19. jula trebalo da boravi na XXI Rukometnom kampu "Šampion" Lovćen 2020 na Ivanovim Koritima.

Na Ivanovim Koritima u prvoj smjeni na pripremama su bile mlađe pionirke, generacija igračica rođenih 2006. i 2007. godine, koje predvodi trener Tatjana Jeraminok, a od 10. jula, u drugoj smjeni, bilo je planirano okupljanje pionira podijeljenih u dvije grupe – generacija igrača rođenih 2004. i 2005, odnosno 2006. i 2007. godine.

"Uzimajući u obzir aktuelnu epidemiološku situaciju u Crnoj Gori, te odluke Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti (NKT), procijenjeno je da je najracionalnije odgađanje okupljanja do daljnjeg, a kako bi se sačuvalo zdravlje svih učesnika kampa, što je prioritet za Savez", saopšteno je iz RSCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније