Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Л.В.

20. 01. 2023. 10:59 >> 10:54
2

IZNERVIRAO GA DANAC

Vujović: Mali miš Gidsel, kada ti Duvnjak pruži ruku ne pereš je mjesec dana

Veselin Vujović je u svojoj kolumni za hrvatski "Indeks" izrazio svoje razočarenje sa ponašanjem danskog desnog beka Matijasa Gidsela tokom utakmice sa Hrvatskom.

Mladi rukometaš i svojevrsni nosilac novog talasa u danskom rukometu, je imao jednu situaciju kada ga je faulirao Domagoj Duvnjak.

Hrvatski rukometaš je prišao da se izvini odmah i pruži ruku, ali je Gidsel odbio izvinjenje.

"Utakmica je bila predivna, bolju nismo mogli poželjeti, no sve mi je uspio pokvariti onaj Gidsel. Taj mali miš uništio mi je utakmicu. Ruku ti pruža Domagoj Duvnjak, jedan od najvećih u povijesti, a ti, jadniče jadni, ne želiš prihvatiti izvinjenje", piše legenda našeg i svjetskog rukometa, koji na ovom SP nastupa kao selektor Irana.

On je podsjetio da je rukomet grub kontakt sport, ali da se znaju pravila ponašanja.

"Ne zanima me kakav je igrač i je li bio MVP ovoga ili onoga, nikad taj miš neće biti ni sjenka Duvnjaka. Ovo je rukomet, grub i kontaktni sport, nakon faula ti sportski prilazi legenda, a ti mu odbijaš dati ruku. Srami se, balavče jedan, ima da tu ruku ne pereš mjesec dana kad ti je Duvnjak pruža. Ajde da je to napravio nekome od mojih Iranaca, bez da podcjenjujem Irance, ali tako je postupio prema legendi rukometa. Bolje da vam ne kažem kako bi se proveo neko od mojih igrača da je to napravio", napisao je za "Indeks" Vujović.

Hrvatska i Danska su remizirali sinoć u jednom sjajnom meču (32:32), u kojem "kauboji" imaju za čime da žale jer su dugo vremena vodili, a ovim reziltatom se najvjerovatnije opraštaju od četvrtfinala.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније