Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

L.V.

14. 12. 2023. 00:06 >> 00:06
Čitaj mi:

IMPRESIJE SUDIJSKOG KRITERIJUMA

Brnović: Nisu mogli da slome naš duh, jednostavno su morali na ovaj način

Tatjana Brnović večeras je odradila lavovski dio posla u duelu sa Danskom.

Često je nosila na sebi i tri danske igračice, međutim alžirski arbitri nisu vidjeli ništa sporno u duelima.

"Pričala sam sa sudijama ali u maniru da ih razumijem, da razumijem kakav im je kriterijum suđenja, jer jednostavno ako ste obratili pažnju vidjeli ste na polovvini gdje mene udaraju, mene i Ivanu i gdje konstantno dobijamo udarce, ovamo nikog ne taknemo a dobijamo opomene", kazala je Brnović.

Naša rukometašica je nastavila o kriterijumu suđenja.

"Činjenica šest puta smo isključene one ni jednom, jesu jednom u 50. minutu, oni šest penala, mi tri, i to opet su nam pri kraju davali te penale, kad je slomljen meč bio ili su oni mislili da je. Ne mogu da kažem da smo tužne, više razočarane u sav taj momenat jer na taj način se utakmica odvila. Nisu mogli da slome ni naš duh ni naš sistem, jednostavno su morali na ovaj način", kazala je Brnović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније