Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

L.V.

13. 04. 2024. 16:23 >> 20:59
1
Čitaj mi:

KVALIFIKACIJE ZA OI

Grbić: Njemice slavile našim greškama, sjutra veliko finale sa Slovenijom

Crnogorska rukometašica Itana Grbić, nakon poraza od Njemačke 28:24, kazala je da je današnji meč podsjeća na duel sa Mađarskom na Svjetskom prvenstvu.

"Vratio nam se film protiv Mađarske, da isto ovako je bio rezultat na poluvremenu, ali smo uspjele da se vratimo. Mislim da smo se i ovdje vratili, ali njihova golmanka u prvom poluvremenu dosta čistih situacija odbranila i na kraju je bilo teško stići tu razliku", kazala je Itana.

Ona je dodala i da je Njemačka slavila isključivo greškama naših igračica.

"Stvarno sam ponosna, mislim da je Njemačka našim greškama pobjedila, ali nekako smo svi znali da će sjutra biti veliko finale i da će ta utakmica sa Slovenijom odlučivati. Mislim da smo i danas pokazali, ab tek ćemo sjuta zašto smo ovdje. Želimo tu kartu za Pariz i sve ćemo uraditi da je osvojimo", rekla je ona.

Grbić će sjutra igrati protiv dosta igračica sa kojima igra u slovenačkom Krimu.

"Stvarno mi nije bitno ko će da bude preko puta mene, jeste da će biti veći izazov jer me poznaje više igračica. Igram sa devet-deset igračica i trener nas odlično zna. Biće još zanimljivije da se igra, ko će koga nadmudriti, spremne smo, došle smo spremne fizički i psihički i znam da će svaka djevojka dati posljednji atom snage da odemo u Pariz", kazala je Grbić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније