Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

29. 02. 2024. 20:20 >> 20:33
4
Čitaj mi:

DRAMA SA SREĆNIM KRAJEM

Popović: Očekivala sam tešku utakmicu, ekipa pokazala karakter

Selektorka crnogorskih rukometašica Bojana Popović kazala je da je očekivala tešku utakmicu protiv Srbije, te da je raduje to što je ekipa pokazala karakter u trenucima kada se duel odlučivao.

"Lavice" su pogotkom Itane Grbić minut prije kraja slavile u Zrenjaninu 31:30 i došle na korak od plasmana na Evropsko prvenstvo.

"Očekivala sam tešku utakmicu, znali smo da će Srbija reagovati u drugom poluvremenu i da će biti rezultatska klackalica do samog kraja. Ponosni smo što smo ovdje uzeli dva boda, važno je da igračice prođu kroz ovakve utakmice, ekipa je pokazala karakter i fokus do kraja", kazala je naša selektorka.

Isti rivali za tri dana igraju u Podgorici.

"Idemo dalje, čeka nas isti rival za tri dana. Sigurno neće biti lako, Srbija igra odlično, čekaju svoju šansu. Moramo da popravimo neke stvari, večeras smo imali ishitrene šuteve, kao i probleme u odbrani. Napomenula bi da je ovdje bila odlična atmosfera, prijateljska, vjerujem da će tako biti i u Podgorici", zaključila je Popović.

Matea Pletikosić je bila naša najefikasnija igračica sa devet golova.

"Otvorile smo utakmicu jako dobro, zapravo cijelo prvo poluvrijeme smo odigrali kako treba. U drugo poluvrijeme smo ušle opušteno, ali eto najbitnije je da smo pobijedile. U nedjelju ćemo ući u meč još jače, jer ćemo imati podršku napih navijača", istakla je Pletikosić.

Marina Rajčić vjeruje da će ekipa još bolje odigrati u nedjelju.

"Dobro otvaranje meča nam je olakšalo posao, ali napravili smo neke greške u odbrani i rival se vratio. Ipak, mislim da ćemo u narednom meču to ispraviti", kazala je Rajčić.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније