Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

L.V.

16. 03. 2024. 11:58 >> 11:58
1

EHF SEDMICA

Crna Gora i danas sa Gruzijom: Prilika za mlađe igrače, posljednja provjera pred baraž

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore igraće danas u Podgorici, u prijateljskom meču, protiv Gruzije.

Crna Gora je jučerašnji prvi duel dobila 34:20 (19:11).

Utakmica u dvorani Verde počeće u 14 sati.

Crnogorskoj selekciji dueli sa Gruzijom u sklopu su priprema za majski baraž za plasman na Svjetsko prvenstvo.

Selektor Vlado Šola je gostujući u jutarnjem programu RTCG-a "Dobro jutro Crna Goro", kazao da je EHF sedmica idealna prilika za ukazivanje šansi mlađim igračima.

"Lijepo je graditi to zajedništvo u reprezentaciji, da nema tih razlika stariji i mlađi. Pokušavamo dovesti na nivo da mlađi imaju poštovanje prema ovima koji su do sada nosili igru reprezentacije, ali sa druge stane da se ne osjećaju na način da su oni mlađi i da su podcijenjeni igrači. Svi trebaju dobiti istu vrijednost. Ekipa koja na utakmicama, i najbolji igrači na papiru i oni koji su tu početnici moraju da daju maksimum i onda se dođe do dobre forme i dobrih odnosa", kazao je naš selektor.

Utakmica sa Gruzijom je i posljednja do baraža za Svjetsko prvenstvo gdje će naši momci najvjerovatnije igrati protiv Italije koja je kao gost slavila u Belgiji, i treba sjutra da potvridi pobjedu na svom terenu u Peskari.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније