Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N. N.

01. 04. 2024. 21:45 >> 21:47

PEH ZA DESNOG BEKA "LAVICA"

Đurđini Malović pukla dva mišića, pauza dva mjeseca

Promjenom trenera u Univerzitatei iz Krajove, Đurđina Malović je konačno dobila pravu šansu, počela da pokazuje šta zna, ali je onda doživjela povredu zbog koje je sezona za nju završena.

Selektorka Bojana Popović je na današnjem okupljanju reprezentacije rekla da je 27-godišnja Nikšićanka doživjela povredu zadnje lože i da mora na pregled magnetnom rezonancom.

Nalaz je, nažalost, potvrdio sumnje - Malovićevoj su "napukla" dva mišića, zbog čega mora da pauzira između šest i osam sedmica.

Samim tim, za nju je završena ova akcija "lavica", koje će u srijedu sa Turskom u Rizeu i Bugarskom u nedjelju u "Bemax areni" igrati posljednje mečeve u kvalifikacijama za EHF Euro, a sljedeće sedmice na turniru u Ulmu tražiti vizu za Olimpijske igre.

Ako oporavak bude tekao očekivanim tokom, ljevoruka igračica bi mogla da bude spremna za početak priprema za Igre u Parizu. Samo da njene saigračice iz reprezentacije Crne Gore prvo obezbijede vizu. Rivali za dva mjesta biće im Njemačka i Slovenija, duel sa Paragvajem služiće samo za uigravanje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније