Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

03. 03. 2015. 16:33 >> 16:27
6

OBJAVIO SPISAK

Adžić: Hasanić da pojača konkurenciji na golu

Selektor ženske seniorske rukometne reprezentacije Crne Gore, Dragan Adžić, objavio je danas spisak igračica za EHF nedjelju, koja je na programu od 16. do 22. marta.

 

Na spisku je 17 rukometašica, među kojima su i tri debitanta.

Prvi put pozvana je golman Larvika Alma Hasanić, kao i bivše juniorske reprezentativke - srednji bek Lublina, Sonja Premović i pivot Debrecina, Bobana Klikovac.

“Radi se o dobrom golmanu koja dolazi iz sredine sa dobrom golmanskom školom. Želimo da pojačamo konkurenciju na golu, sa golmanom koji je drugačiji tip od Sonje Barjaktarović i Marine Rajčić", kazao je Adžić agenciji Mina.

On je kazao da na spisku nema juniorki, navodeći da će se one u isto vrijeme pripremati za nastup na Svjetskom prvenstvu.

Na spisku su:

golmani - Sonja Barjaktarović (Rostov), Marina Rajčić (Budućnost) i Alma Hasanić (Larvik)

lijeva krila - Majda Mehmedović (Budućnost), Biljana Pavićević (Budućnost) i Olivera Vukčević (Mec),

bekovi - Milena Knežević (Budućnost), Marija Jovanović (Isi Pariz), Jelena Despotović (Budućnost), Anđela Bulatović (Rostov), Katarina Bulatović (Budućnost), Andrea Klikovac (Vardar) i  Sanja Premović (Lubin).

desna krila - Jovanka Radičević (Vardar) i Radmila Petrović (Budućnost)

pivoti - Sara Vukčević (Erd) i Bobana Klikovac (Debrecin).

Okupljanje reprezentativki na programu je 17. marta u dvorani Morača (17 sati).

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније