Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Л.В.

04. 11. 2022. 20:00 >> 20:56
1

EVROPSKO PRVENSTVO ZA RUKOMETAŠICE

Adžićeva Slovenija šokirala Dansku na otvaranju EP

Rukometašice Slovenije, koje s klupe predvodi naš trener Dragan Adžić slavile su na otvaranju Evropskog rukometnog prvenstva protiv favorizovane Danske sa 28:26.

U punoj dvorani u Celju, nošene sjajnom podrškom sa tribina, Slovenke su cijelo vrijeme bile u meču i nisu davale Dankinjama mogućnost da se rezultatski odlijepe.

Dankinje su u prvom poluvremenu igrale na pogon sjajne Trine Jonsen koja je sa pet postignutih golova bila najzaslužnija za minimalnu prednost na poluvremnu 15:14.

Sa druge strane Ana Gros je predvodila Slovenke sa šest pogodaka.

U nastavku Slovenke uspijevaju da pokažu još veći stepen discipline, sa prepoznatljivom sjajnom odbranom, koju gaji naš Dragan Adžić. Na dobroj odbrani uspjesli su da steknu kapital i u napadu, pa se rezultatski tas  vremenom nagnuo na njihovu stranu.

Gros je na kraju postigla osam golova, Tamra Masvar koja je zablistala u drugom poluvremenu dala je sedam, a Elizabet Omoregi je meč završila sa četiri gola.

Tina Jensen je na kraju završila meč sa sedam golova, pratila je Ema Flis sa šest golova.

U drugom meču, koji se igrao u Ljubljani Mađarska je dobila debitanta Švajcarsku sa 33:28.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније